2010. gada 17. sept.

Kā pieteikt pētījumu BOBCSATSSS 2011

Lai pieteiktu savu dalību starptautiskajā simpozijā BOBCATSSS 2011, ir jāreģistrējas BOBCATSSS 2011 tīmekļa vietnē un jāiesniedz pētījuma pieteikums (kopsavilkums) 250-500 vārdu apjomā.

Kopsavilkumā jāapraksta pētījuma mērķis, izpētes pakāpe, pētniecības metodes un pētījuma rezultāti. Papildus ir jāpievieno pētījumā izmantoto informācijas avotu saraksts, kurš noformēts, izmantojot APA standartu (ar izmantoto informācijas avotu saraksta paraugu vari iepazīties šeit). Teksts noformējams izmantojot burtveidolu Time New Roman un 12pt izmēra burtus.

2010. gada 14. sept.

BOBCATSSS 2011 tuvojas (2)

Šodien Latvijas Bibliotekāru biedrības Jauno speciālistu sekcijas pārstāves Dace Ūdre un Sanita Malēja aicināja bibliotēkzinātnes un informācijas bakalaura studiju programmas studentus pieteikties IBSN Jauno pētnieku konkursam (papildus informācija par konkursu šeit).

Lai veiksmīgi piedalītos konkursā, ne tikai jāiesniedz CV, angļu valodas centralizētā eksāmena kopija un motivācijas vēstule angļu valodā, bet arī jāreģistrējas BOBCATSSS 2011 tīmekļa vietnē un līdz 30. septembra plkst. 22:59:59 pēc Latvijas laika ir jāiesniedz pētījuma pieteikums plakāta, referāta vai semināra formātā. Šogad katrs students var izmēģināt veiksmi un pieteikt līdz 5 pētījumiem.

Ar iepriekšējā gada Informācijas un bibliotēku studiju nodaļas studentu pētījumiem var iepazīties šeit, meklējumu logā ierakstot atslēgvārdu „Latvia”.
Aktuālākajai informācijai var arī sekot līdzi sociālajā tīklā facebook.com, interešu grupā „BOBCATSSS 2011”.